Sjuksköterskekarriär i Sverige – Webbinarium

Ett gratis webbinarium om livet, arbete och lediga jobb på Akademiska sjukhuset i Uppsala, Sverige, för examenssjuksköterskor och yrkessjuksköterskor som är intresserade av att fortsätta sin karriär i Sverige.

Webbinariet kommer att hållas online på torsdagen den 25 maj kl. 19.00 – 20.30.

Program för webbinariet:

19.00-19.20 To move or not to move to Sweden? Den svenska arbetsmarknaden. Arbetsmöjligheter idag. Framtidsutsikter under de kommande 10 åren. Presentation av företaget Nordoc AB Nursing & Medical Career in Sweden och de lediga jobben med gratis inlärning av svenska språket.

19.20-19.40 Att arbeta i Sverige. Möjligheter och det lagstiftande ramverket för specialisering, vidareutbildning och fortbildning. Karriärmöjligheter, karriärval inom offentliga sjukhus, universitet och privata sektorn. Vägen från att få svensk yrkeslicens till anställning på ett svenskt sjukhus. Anställningsprocesser, hierarki inom det svenska hälso- och sjukvårdssystemet, förmåner, krav, arbetsrutiner. Löner, kollektivavtal för sjuksköterskor.

19.40-20.00 Information om lediga jobb på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

20:00-20.15 Att bo i Sverige. Vardagslivet i Sverige, den svenska livsmodellen, levnadskostnader, sociala strukturer, skillnader gentemot den grekiska livsmodellen, sociala förmåner, bostadsmarknaden.

20.15 – 20.30 Frågor / Diskussion

PLATS: Online

Kostnad: Gratis

För att delta i detta webbinarium krävs registrering här:

https://bit.ly/3KekvGu

För eventuell information om webbinariet kan du kontakta oss på e-postadressen nurse@nordoc.se

To top