Utlandsrekrytering av Leg. Sjuksköterskor & Specialistläkare

Om Nordoc AB

Nordoc AB startade sin verksamhet 2012 som bemanningsföretag och vi expanderade i rekryteringsbranchen  2013.Vi har haft en snabb tillväxt sedan dess och vi har i dagsläget en pool med kvalificerad vårdpersonal.

Vår kärnverksamhet

Nordoc AB jobbar vi intensivt 
med rekrytering & utbildning av kvalificerade specialistläkare, tandläkare och legitimerade sjuksköterskor till fast anställning i Sverige. 
Vi har gedigen erfarenhet av både den svenska och den grekiska sjukvården och vi jobbar nischade med rekrytering av vårdpersonal endast från Grekland. 

 

Lean tänkande

Bolaget både styrs och drivs utifrån Lean conceptet med främst ambition att kunna erbjuda 
kostnadseffektiva lösningar.
I detta avseende jobbar vi digitalt och miljövänligt i största möjliga utsträckning.

Arbetssätt

Genom att använda olika både traditionella och icke traditionella selektionsinstrument väljer vi ut vårdpersonal som starkt önskar sig ett framtida liv och karriär i Sverige.
Personalen utbildas utifrån ett individuellt anpassat lärande i både språk och rutiner och de kommer upp till språknivå B2, i snitt inom 6 månader.

Senaste nytt

God Jul och Gott Nytt år önskar vi till alla våra vänner och samarbetspartners !
Nordoc AB
MOVE your intelligence... to Sweden!
info@nordoc.se

Läs hela inlägget »

NORDOC AB har nu fått UCs gult sigill. UC GULD indikerar att NORDOC AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

Efter 2 år i sträck med goda ekonomiska resultat bedömes Nordoc AB som ett svenskt företag med högst kreditvärdighet och kan stolt bära UCs gult sigill.

Det är en trygghet för våra samarbetspartners att direkt får veta att vi tillhör de företagen med högst kreditvärdighet i Sverige.

Läs hela inlägget »

Nordoc AB har varit i Aten 29/10 - 2/11 på höstens rekryteringsevent.
Vi träffade och intervjuade 24 shortlistade ambitlösa leg sjuksköterskor som önskar sig starkt ett framtida liv och karriär i Sverige. De närmaste veckorna kommer vi att presentera kandidaterna för de arbetsgivarna som strävar för en god tillgänglighet för patienterna samt en trivsam arbetsmiljö för alla deras anställda. 

Läs hela inlägget »

På måndag 2/10 startar 12 grekiska sjuksköterskor sin tjänstgöring på Karolinska Universitetssjukhus. Rekryteringen har varit ett lyckat samarbete mellan Nordoc AB och Gastrocentrum.
Ett omfattande introduktionsprogram och mer än 1 års intensiva språkkurser möjliggör en storskalig rekrytering av kvalificerad vårdpersonal med mål att öka tillgängligheten till Karolinskas högspecialiserad vård.

Läs hela inlägget »

Nordoc AB är med i den största grekiska kongressen för legitimerade sjuksköterskor som arrangörs på Kreta i år !  Vi är på plats och informerar alla intresserade sjuksköterskor om hur de kan skaffa sig en karriär i Sverige ! För mer nyheter om våra aktiviteter följ oss på facebook. twitter och linkedin !

Läs hela inlägget »

Nordoc AB rekryterar just nu leg sjuksköterskor åt Karolinska Universitetssjukhus. Det är ett riktigt spännande jobb att rekrytera Greklands mest ambitiösa legitimerade sjuksköterskor! Intervjuerna med de shortlistade kandidater kommer att ske i Aten den 18/3.

Läs hela inlägget »Vi kommer att ha förändrade öppettider under jul och nyår. Närmast har vi öppet i reception vårdagar mellan kl 8.00-12.00 SE 23 december - 8 januari.
tfn : 0046 31 799 02 27

Vi tackar för 2016 och vi önskar alla God Jul och Gott Nytt År !

Läs hela inlägget »

Nordoc AB i samarbete med Vårdbemanning Sverige AB fortsätter med rekrytering av distriktsläkare till flera vårdcentraler i Sverige. I detta avseende det har nu annonserats ett nytt datum för intervjuer på plats, närmare i Aten.

Läs hela inlägget »

Baskursen i svenska sjukvårdssystemet och svenska samhället går för 9:de gången den 18.4. Kursen ges som webinar. Antal platser : 4

Läs hela inlägget »

Baskursen i svenska sjukvårdssystemet och samhället går för 8:de gången den 27.1. Kursen ges som webinar. Begränsat antal platser.

Läs hela inlägget »
Etiketter: baskurs